Barele de banane înghețate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 154 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 491 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanilan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Bare De Banane Înghețate, Bare De Banane Înghețate, și Bare De Banane Înghețate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie jellyroll de 10x15 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în aluat. În cele din urmă, amestecați piureul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați barele să se răcească complet înainte de înghețarea cu glazura de brânză cremă.