Cranberry-caise baruri este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de suc de portocale, zahăr, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bare De Caise-Afine-Nuci, Afine Caise Streusel Baruri, și Bare De Granola Cu Caise-Afine.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.linie tigaie pătrată de 8 inci cu folie; pulverizați folie cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți ingredientele crustei cu mixerul electric la viteză mică până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Apăsați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți 28 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
3
Scoateți crusta parțial coaptă din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Întindeți umplutura uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când amestecul este setat și apare lucios. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.