Barbacoa De Vită În Stil Texas Din Sud

Barbacoa De Vită În Stil Texas Din Sud
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Barbacoa de vită în stil Texas din sud ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de sare condimentată, piper cayenne, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii alimentelor din sud. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept De Vită În Stil Texas, Piept De Vită La Grătar În Stil Texas, și Coaste Scurte De Vită În Stil Texas.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un fumător cu cărbune de lemn Hickory umezit. Căldura din interiorul grătarului sau fumătorului ar trebui să fie în jur de 180 până la 200 de grade F (80 până la 95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați ardeiul negru, oregano, ardeiul cayenne, pudra de chili, praful de usturoi, chimenul, sarea și sarea condimentată într-un bol mic până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sare CondimentatăSare Condimentată
Piper NegruPiper Negru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați friptura de chuck într-un bol de amestecare și frecați peste tot cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Așezați carnea în fumător și fumați timp de 1 1/2 ore, întorcându-vă la fiecare jumătate de oră. Carnea trebuie să aibă o culoare Roșu închis, iar marginile trebuie întunecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Așezați carnea într-o tigaie și sigilați bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți barbacoa în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore până când este foarte fragedă. Descoperiți carnea de vită și tăiați-o cu două furculițe în timp ce este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista