Barbacoa cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 638 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de chimen măcinat, tortilla de făină, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Barbacoa Carne De Vită, Aragaz Lent Carne De Vită Barbacoa, și Aragaz Lent Barbacoa Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați frunzele prăjite și de dafin într-un aragaz lent mare. Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați oțet, suc de lămâie, ardei, usturoi și condimente. Procesați la înălțime până la netezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Avocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul de oțet și bulionul peste friptură. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore, până când friptura este fragedă. Rupeți carnea de vită cu 2 furci; reveniți la sucuri în aragaz lent.