Barbacoa Cu Aragaz Lent

Barbacoa Cu Aragaz Lent
Barbacoa cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 638 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de chimen măcinat, tortilla de făină, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Barbacoa Carne De Vită, Aragaz Lent Carne De Vită Barbacoa, și Aragaz Lent Barbacoa Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați frunzele prăjite și de dafin într-un aragaz lent mare. Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați oțet, suc de lămâie, ardei, usturoi și condimente. Procesați la înălțime până la netezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul de oțet și bulionul peste friptură. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore, până când friptura este fragedă. Rupeți carnea de vită cu 2 furci; reveniți la sucuri în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Serviți pe tortilla cu toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista