Bara De Bomboane De Ciocolată G-Bomb
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă bara de bomboane de ciocolată G-Bomb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 327 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, bastoane de covrig, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciocolată-Cireșe Alaska Bombă, Ciocolata Unt De Arahide Grăsime Bombă, și Ciocolata Chip Cookie Mousse Bomb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron și așezați vasul peste o oală cu apă fierbinte. Se amestecă până se topesc chipsurile. (Alternativ, puneți chipsurile într-un vas sigur pentru microunde și cuptorul cu microunde pe mediu timp de 30 de secunde. Amestecați și cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până când ciocolata s-a topit. Ar trebui să dureze 2 până la 3 minute.)
Adăugați 3 linguri de ulei vegetal și amestecați bine.
Pentru a forma baza, înmuiați două bețișoare de covrig în ciocolată și așezați-le una lângă alta pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Repetați până când aveți 24 de baze făcute.
Puneți foaia de copt în frigider pentru a întări ciocolata.
Turnați ciocolata rămasă într-o sticlă de stoarcere.
Între timp, adăugați alunele, zahărul și vanilia în vasul unui robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, turnați restul de 2 linguri de ulei vegetal. Continuați procesarea până când nucile formează o răspândire lină. Scoateți răspândirea într-o pungă de plastic și tăiați un colț pentru a face o pungă de conducte.
Scoateți bazele din frigider și țeviți o fâșie de alune întinsă între fiecare pereche de covrigi acoperiți cu ciocolată. Strângeți ciocolata peste partea superioară a fiecăruia pentru a acoperi și întoarceți foaia de copt la frigider timp de cel puțin 1 oră. Îndepărtați orice exces de ciocolată cu un cuțit și înfășurați fiecare bară individual. Păstrați la frigider.