Bara brith cu crustă de zahăr
Rețeta bara brith cu crustă de zahăr poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 303 calorii. Dacă aveți la îndemână fructe de lux, marmeladă de portocale, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 183 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bara brith, Bara Brith., și Pâine Cu Banane Cu Crustă De Zahăr.
Instrucțiuni
Se amestecă fructele uscate și merisoarele într-un castron mare, apoi se toarnă ceaiul fierbinte peste. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la macerat peste noapte.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți și tapetați fundul unei cutii de pâine de 900g / 2lb cu pergament de copt. Topiți untul și marmelada împreună într-o tigaie. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se bat în ouă.
Scurgeți orice exces de ceai din fructe.
Se amestecă făina, zahărul și condimentele împreună, apoi se amestecă fructele, amestecul de unt și laptele până se combină uniform. Aluatul ar trebui să cadă ușor din lingură, adăugați mai mult lapte, dacă este necesar.
Puneți lingura în tablă și nivelați partea superioară.
Se presară cu zahărul zdrobit și se coace timp de 1-1 ore până se întunecă auriu și se introduce o frigăruie curată. Acoperiți ușor cu folie dacă începe să se coloreze prea mult înainte ca mijlocul să fie gătit. Se lasă să se răcească complet în formă și se servește feliat.