Banh Mi " Franks
Rețeta Banh Mi " Franks este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oțet de orez nesezonat, ridichi, oscar mayer Selectează Franci de curcan din lemn de esență tare necurățat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, Partidul Francilor, și Flutter-De Franks.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Grătați franks, tăiați părțile în jos, 5 până la 6 min. sau până se încălzește, întorcându-se ocazional.
Între timp, combinați următoarele 5 ingrediente.
Tăiați bagheta în 4 bucăți; întindeți părțile tăiate cu maioneză. Umpleți cu castraveți, franci și amestec de legume.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.