Banh Mi Chicken Burger

Banh Mi Chicken Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 625 calorii, 37g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de lămâie, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burger De Pui Vietnamez "Banh Mi", Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Salată De Pui Banh Mi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oțetul, zahărul și sarea într-o cratiță mică, nereactivă, la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand zaharul si sarea s-au dizolvat.
Se ia de pe foc, se adaugă morcovii și se amestecă pentru a-i acoperi în amestecul de murat.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când morcovii s-au înmuiat, cel puțin 30 de minute sau peste noapte la frigider.
Așezați toate ingredientele, cu excepția puiului și a uleiului, într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Adăugați puiul măcinat și amestecați cu mâinile până când se combină uniform.Împărțiți amestecul de carne în 8 porții egale. Formați fiecare porție într-o pastă groasă de 1/2 inch, umezindu-vă mâinile cu apă, după cum este necesar, dacă amestecul este lipicios.
Transferați prăjiturile pe o foaie de copt și dați-le la frigider în timp ce pregătiți grătarul.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f). Când grătarul este gata, folosiți clești pentru a freca grătarul cu mai multe straturi de prosoape de hârtie înmuiate în ulei vegetal.Folosind o spatulă plată, transferați prăjiturile rezervate pe grătar, închideți grătarul și gătiți netulburate (nu apăsați pe torturi) până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosind o spatulă curată, răsturnați prăjiturile, închideți grătarul și gătiți până când prăjiturile sunt fierte și sucurile curg limpede, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Întindeți aproximativ 1 lingură de maioneză chile pe fiecare rulou de sus și de jos (2 linguri pe sandviș).
Așezați 2 dintre chiftelele de pui una lângă alta pe fiecare rolă de jos. Împărțiți uniform frunzele de coriandru, morcovii murați și salata romană printre sandvișuri și acoperiți cu rulourile superioare.