Bangkok Păsări
Păsările din Bangkok ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 31 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, piper măcinat grosier, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Bangkok Turcia, Bangkok Margarita, și Bangkok Carne De Vită Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați măruntaiele și gâturile; salvați pentru o altă utilizare. Clătiți puii. Cu foarfece de pasăre sau un cuțit, împărțiți puii pe lungime prin piept. Trageți păsările deschise și așezați, pielea în sus, pe o suprafață plană. Apăsați ferm, crăpând oasele, până când păsările se întind.
Introduceți o frigăruie metalică (aveți nevoie de 4, fiecare de 10 până la 12 in.), peste 1 pui prin toiag (genunchi îndoit), apoi coapsă, peste coloana vertebrală, prin coapsa opusă și toiagul Său (genunchi îndoit). Repetați pasul cu puiul rămas. Apoi, pe ambele găini, împingeți o altă frigăruie paralelă cu prima prin pielea aripii întinse în sân, peste coloana vertebrală, prin sân și afară prin pielea aripii opuse.
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți usturoiul, ceapa, ghimbirul, coriandrul, piperul și sosul de pește Până la o pastă grosieră. Frecați pasta peste toate găinile.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă. Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime.
Puneți puii, pielea în sus, pe grătar. Gatiti pana cand carnea la coapsa nu mai este roz (taiata pentru a testa), aproximativ 1 1/4 ore.
Trageți frigarui de la găini, tăiați găinile în bucăți și serviți cu sos de chili Thailandez.