Bangin ' Smokey Piept De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați Bangin' Smokey Beef Brisket. Această rețetă face 3 porții cu 1271 calorii, 160g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $11.13 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, sare de usturoi, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Piept de vită condimentat cu sos Smokey BBQ (Texas), Sfaturi de mușchi de vită cu sos de piper fumuriu, și Piept de vită BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună bulionul de vită, 2 linguri de fum lichid, 1/4 cană sos Worcestershire, sare de usturoi și pudră de ceapă într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pieptul, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinati la frigider 24 de ore. Întoarceți punga de câteva ori pentru a vă asigura că carnea este marinată uniform.
Preîncălziți un cuptor la 275 grade F (135 grade C).
Așezați usturoiul, 1 lingură de fum lichid și 1 lingură de sos Worcestershire într-un vas de copt de 9x13 inci.
Scoateți pieptul din marinată și scuturați excesul.
Așezați pieptul în vasul de copt și acoperiți cu inele de ceapă. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu și aruncați marinada rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este foarte fraged, aproximativ 5 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 150 de grade F (65 de grade C).