Banderillas
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Banderillas. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 35 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, ulei vegetal, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul cu microunde de 1 litru, puneți sparanghelul și adăugați apă. Acoperiți cu folie de plastic, rabatând înapoi o margine de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptor cu microunde la mare aproximativ 2 minute sau până când sparanghelul este doar fraged și poate fi străpuns cu o furculiță; scurgere. Clătiți imediat cu apă rece; scurgere.
Pe fiecare scobitoare, frigăruie 1 creveți, 1 bucată de sparanghel, 1 bucată de șuncă și 1 Măsline.
Într-un castron mic cu microunde, Așezați 1 lingură de ulei și usturoi. Cuptorul cu microunde neacoperit la 30 până la 60 de secunde sau până când usturoiul este înmuiat. În robotul de bucătărie sau blender, puneți pătrunjelul, usturoiul fiert în ulei, murăturile și restul de 3 linguri de ulei; acoperiți și procesați aproximativ 1 minut sau până când amestecul este neted.
Serviți banderilele cu sos.