Banane în sirop de boabe de cafea
Bananele din siropul de boabe de cafea sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 284 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână iaurt cu lapte integral, fasole espresso, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Polentina Cu Banane Și Sirop De Arțar, Sirop de condimente de dovleac pentru cafea caldă și rece sau băuturi fără cafea, și Mergând cu cerealele: clătite Multigrain cu sirop de banane Foster.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați apa cu boabele espresso întregi și aduceți la fierbere. Fierbeți fasolea la foc mic timp de 20 de minute.
Adăugați zahărul, fâșiile de coajă de lămâie și bucățile de băț de scorțișoară și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute sau până când sunt siropoase.
Între timp, curățați bananele și feliați-le cu grosimea de 1/2 inch pe diagonală. Într-un vas mare, puțin adânc, aruncați bananele cu sucul de lămâie.
Se toarnă siropul de boabe de cafea peste banane și se lasă să stea până se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până se răcește bine, aproximativ 2 ore. Puneți bananele și siropul de boabe de cafea peste iaurt și serviți.