Banana Split Tort Desert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Banana Split Cake Desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vanilie, zară, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Desert De Tort Divizat Cu Banane Fără Coacere, Banana Split Tort / Final Desert De Primăvară, și Banana Split Desert.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 48 până la 55 de minute sau până când se rumenesc adânc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați tortul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal de 11 ori pentru a face un total de 24 de felii.
Așezați 1 sau 2 felii de tort în fiecare vas de sticlă parfait sau banana split. Completați fiecare porție cu 2 linguri mici de înghețată. Puneți căpșuni peste o lingură.
Stropiți sosul de fudge fierbinte peste alte linguri. Completați fiecare cu topping bătut și cireșe. Păstrați tortul acoperit.