Banana Split Plăcintă
Banana Split Pie este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 324 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, gustare cu budincă de ciocolată de 60 de calorii, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Pâine Sănătoasă Cu Banane Despicate, Banana Split, și Banana Split Plăcintă.
Instrucțiuni
Stabiliți toate ingredientele, astfel încât înghețata dvs. să nu se topească prea mult odată ce începeți să asamblați.
Odată ușor înmuiată, scoateți înghețata într-o tigaie mare și întindeți-o într-un strat uniform de-a lungul fundului. Așezați uniform feliile de căpșuni plate peste înghețată, apăsând ușor în jos, astfel încât să adere.
Puneți toppingul biciuit într-un castron.
Adăugați budinca și amestecați bine.
Întindeți amestecul de budincă / topping într-un strat neted peste căpșuni. Așezați uniform felii de banane plate peste acest strat și stropiți cu sirop de ciocolată.
Presărați nuci și așezați uniform cireșele deasupra plăcintei. Congelați aproximativ 4 ore (sau peste noapte), până când este complet ferm.
Lăsați plăcinta să stea la temperatura camerei timp de 5 minute înainte de feliere.
Tăiați în 8 felii și bucurați-vă!