Banana friptă pe pâine prăjită

Banana friptă pe pâine prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Bananan fript pe pâine prăjită. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 369 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine de secară, zahăr brun, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Prăjită Cu Creveți, Pâine prăjită cu caise și brânză, și Supă Spaniolă De Gazpacho În Brut Cu Pâine Prăjită "Brânză" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căldură broiler cu rack 4 inci de la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați zahărul brun pe o farfurie; înmuiați părțile tăiate de banană în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
(carton Bloc)(carton Bloc)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați banana tăiată cu fața în sus pe o foaie de copt; se fierbe 3-5 minute, rotind foaia des, până când banana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Întindeți pâinea prăjită de secară cu unt de arahide; deasupra cu banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
(carton Bloc)(carton Bloc)
SecarăSecară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista