Banana-Fasole Neagră Empa 6

Banana-Fasole Neagră Empa 6
Banana-fasole neagră Empa Amperculadas este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, fasole, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Bananan și Empanadas de fasole neagră, Empanadas banane-fasole neagră, și Empanadas de curcan și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie medie grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați banana și saut până la aur, aproximativ 1 1/2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați banana pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se adauga ceapa in tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați fasole, coriandru, chimen și cayenne; gatiti pana cand amestecul este fierbinte, aproximativ 3 minute. Folosind spatele furculiței, amestecați umplutura de fasole în pastă grosieră; se condimentează cu sare și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
FasoleFasole
ChimenChimen
SareSare
5
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți fiecare foaie de foietaj pe suprafața făinatăla pătrat de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
7
Tăiați fiecare în 9 pătrate.
8
Așezați 1 lingură plină de umplutură în centrul a 12 pătrate (rezervați pătratele rămase pentru o altă utilizare).
9
Presărați fiecare movilă de umplutură cu brânză, apoi acoperiți cu banane, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
BrânzăBrânză
10
Ungeți marginile pătratelor cu glazură. Îndoiți 1 colț peste umplere în colțul opus, formând triunghi. Folosind furculita, sigilați marginile crustei. Aranjați pe foaia de copt cu margini; periați cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți empanadele până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista