Banana-Fasole Neagră Empa 6
Banana-fasole neagră Empa Amperculadas este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, fasole, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Bananan și Empanadas de fasole neagră, Empanadas banane-fasole neagră, și Empanadas de curcan și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie medie grea la foc mare.
Adăugați banana și saut până la aur, aproximativ 1 1/2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați banana pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se adauga ceapa in tigaie; saut 3 minute.
Adăugați fasole, coriandru, chimen și cayenne; gatiti pana cand amestecul este fierbinte, aproximativ 3 minute. Folosind spatele furculiței, amestecați umplutura de fasole în pastă grosieră; se condimentează cu sare și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Întindeți fiecare foaie de foietaj pe suprafața făinatăla pătrat de 14 inci.
Tăiați fiecare în 9 pătrate.
Așezați 1 lingură plină de umplutură în centrul a 12 pătrate (rezervați pătratele rămase pentru o altă utilizare).
Presărați fiecare movilă de umplutură cu brânză, apoi acoperiți cu banane, împărțind în mod egal.
Ungeți marginile pătratelor cu glazură. Îndoiți 1 colț peste umplere în colțul opus, formând triunghi. Folosind furculita, sigilați marginile crustei. Aranjați pe foaia de copt cu margini; periați cu glazură.
Coaceți empanadele până se rumenesc, aproximativ 15 minute.