Banana De Casă Se Răstoarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să încercați banane de casă. Această rețetă face 15 porții cu 406 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1379 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec instant de budincă de banane, 1 / lapte, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză De Ton Se Răstoarnă, Budincă De Banane De Casă, și Plăcintă Cu Budincă De Banane De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 vaselină 2 tigăi jellyroll (11 17 sau 10 15), apoi tapetați cu hârtie pergament și ungeți hârtie pergament. Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă instant. Bateți ouăle și 1-1 / 2 căni de lapte. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi.
Coaceți 13-15 minute. pentru 11 tigaie 17 sau 15-20 minute pentru 10 tigaie 13., sau până când o scobitoare de lemn iese curată. În timp ce tort se coace, face umplutura cerne zahăr și făină împreună într-un castron mediu și se lasă deoparte. Într-o cremă castron mediu împreună untul și scurtarea până la combinate, apoi se adaugă amestecul de zahăr. Bateți laptele și extractul de banane până se omogenizează (aproximativ 3-5 minute cu mixerul standului) când tortul este răcit, inversați un strat pe tava de servire.
Întindeți umplutura deasupra și acoperiți cu stratul de tort rămas.
Se ornează cu zahăr pudră. Se răcește până la servire.