Banana Cajeta Caju Gelato

Banana Cajeta Caju Gelato
Banana Cajeta caju Gelato ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați banane, suc de lămâie, caju prăjit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cald Bananan Și Cajeta Sundaes, Banana Cajetan Cu Susul În Jos Tort, și Crepe stratificate Bananan și Cajeta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți baza simplăși răciți conform instrucțiunilor.
2
Așezați bananele, zahărul și sucul de lămâie într-un blender și adăugați jumătate din bază. Se amestecă până se omogenizează, apoi se amestecă în baza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BananeBanane
ZahărZahăr
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
3
Se toarnă amestecul în recipientul unei mașini de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
4
Adăugați caju cu 5 minute înainte de finalizarea agitării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
5
Imediat după agitare, stropiți cajeta deasupra și rotiți rapid și ușor într-un model în zig-zag cu o lingură sau un cuțit de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
6
Retipărit din carte CIAO BELLA cartea GELATO și SORBETTO de F. W. PEARCE & DANILO ZECCHIN. Copyright 2010 de F. W. Pearce & DANILO ZECCHIN. Fotografii copyright 2010 de Iain BAGWELL. Publicat de Clarkson Potter, o divizie a Random House, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista