Bame Murate
Okra murat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 200 de porții cu 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet, căței de usturoi, păstăi de okra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bame Murate, Bame Murate, și Bame Murate.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, spălați okra și tăiați tulpinile, lăsând capacele intacte.
Combinați oțetul, sarea, semințele de mărar și 3 căni de apă într-o cratiță mare din oțel inoxidabil. Aduceți la fierbere.
Așezați 1 cățel de usturoi și, dacă doriți, 1 jumătate de ardei iute în fiecare borcan fierbinte. Împachetați bine păstăile de okra în borcane, așezând niște capete de tulpină în jos și niște tulpini în sus și lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți okra cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.