Bame Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Okran Murat. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 56 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 129 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de apă îmbuteliată, boabe de piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 336 de ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bame Murate, Bame Murate, și Bame Murate.
Instrucțiuni
Spălați okra și tăiați tulpina la 1/2 inch.
Așezați 1 chile, 1/2 linguriță semințe de muștar, 3 crenguțe de mărar, 1 cățel de usturoi și 1/4 linguriță boabe de piper în fundul fiecăruia dintre cele 4 borcane de conserve sterilizate. Împărțiți okra în mod egal între cele 4 borcane, ridicându-le vertical, alternând tulpinile în sus și în jos.
Într-o cratiță medie la foc mediu, aduceți sarea, oțetul și apa la fierbere. Odată ce fierbe, turnați acest amestec peste okra în borcane, lăsând spațiu între vârful lichidului și capac. Sigilați capacele. Se așează într-un loc răcoros și uscat timp de 2 săptămâni.
* Sfaturi privind sterilizarea borcanelor
Echipamentele sterilizate manipulate corespunzător vor menține conservele în stare bună ani de zile. Sterilizarea borcanelor este primul pas în conservarea alimentelor.
Borcanele trebuie să fie făcute din sticlă și fără așchii sau fisuri. Borcanele de conservare sau conservare sunt acoperite cu un capac din sticlă, plastic sau metal, care are o garnitură de cauciuc. Capacele din două bucăți sunt cele mai bune pentru conservare, deoarece se sigilează în vid atunci când sunt procesate.
Pentru a steriliza borcanele, înainte de a umple cu gemuri, murături sau conserve, spălați borcanele și capacele cu apă fierbinte și săpun. Clătiți bine și aranjați borcanele și capacele cu părțile deschise în sus, fără a atinge, pe o tavă. Fierbeți borcanele și capacele într-o cratiță mare, acoperită cu apă, timp de 15 minute.
Folosiți clești atunci când manipulați borcanele sterilizate fierbinți, pentru a le muta din apa clocotită. Asigurați-vă că și cleștele sunt sterilizate, scufundând capetele în apă clocotită timp de câteva minute.
De regulă, conservele fierbinți intră în borcane fierbinți, iar conservele reci intră în borcane reci. Toate articolele utilizate în procesul de preparare a gemurilor, jeleurilor și conservelor trebuie să fie curate. Aceasta include orice prosoape folosite și, în special, mâinile.
După ce borcanele sunt sterilizate, puteți păstra alimentele. Este important să urmați orice instrucțiuni de conservare și prelucrare incluse în rețetă și să consultați liniile directoare USDA despre sterilizarea produselor conservate.