Balthazar ' s tarhon Chicken Paillards
Balthazar ' s tarhon Chicken Paillards ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 373 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muștar, suc de lămâie, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Balthazar, Ușor Bastardizată, Pâine Prăjită Franceză Brioche Balthazar, și Paillards De Pui Cu Salsa De Clementină.
Instrucțiuni
30 de minute pentru marinarea puiului
Dacă folosiți piept de pui întreg, tăiați fiecare sân în jumătate. Tăiați orice tendoane sau exces de grăsime de pe sâni și aruncați-le. Clătiți sânii sub apă curgătoare rece, apoi scurgeți (nu ștergeți cu prosoape de hârtie; sânii trebuie să fie umezi).
Așezați o jumătate de sân între două foi de folie de plastic. Puneți-l într-o foaie plată largă la 1/8 inch grosime, folosind un scallopini pounder sau partea unui cleaver greu. Repetați cu jumătățile de sân rămase.
Așezați sânii bătuți pe o foaie de copt antiaderentă cu margini.
Așezați usturoiul, sarea, piperul negru și fulgii de ardei roșu iute în fundul unui bol mare de amestecare nereactiv și amestecați într-o pastă cu spatele unei linguri de lemn.
Adăugați muștarul, 1 lingură de tarhon tocat și sucul de lămâie și oțetul și bateți pentru a amesteca. Bateți treptat uleiul de măsline; amestecul se va îngroșa.
Se toarnă un sfert din această vinaigretă peste pieptul de pui, bătându-l pe pui cu o furculiță. Întoarceți sânii, turnați încă un sfert din vinaigretă deasupra și bateți-l pe pui cu o furculiță.
Lăsați puiul să se marineze la frigider, acoperit, timp de 30 de minute. Puneți vinaigreta rămasă deoparte. Îl vei folosi pentru a îmbrăca salata.
Chiar înainte de a configura grătarul, așezați roșiile, mesclun și tarhonul tocat rămas, în această ordine, în vasul cu pansamentul rămas, dar nu le aruncați împreună.
Configurați grătarul și preîncălziți la mare. Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați toate așchii de lemn sau bucăți, dacă doriți, în cutia pentru fumători sau într-o pungă pentru fumători și rulați grătarul la înălțime până când vedeți fum. Dacă folosiți un grătar cu cărbune, preîncălziți-l la înălțime, apoi aruncați toate așchii de lemn sau bucăți, dacă doriți, pe cărbuni.
Când este gata de gătit, periați și ungeți grătarul. Aranjați paillardele pe grătarul fierbinte, așezându-le pe o diagonală față de bare. Grătiți paillardele până când sunt fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, rotind fiecare un sfert de tură după 1 minut pentru a crea o cruce atractivă de semne de grătar, dacă doriți (folosiți o spatulă lungă și largă pentru a roti și întoarce paillardele). Pentru a testa coacerea, împingeți un paillard cu degetul; ar trebui să se simtă ferm la atingere.
Transferați paillardele la grătar pe un platou sau farfurii. Aruncați rapid salata și movilați-o deasupra paillardelor.
Garnisiți cu crenguțele de tarhon și serviți imediat cu pene de lămâie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;