Balsamic verde amestecat cu căpșuni

Balsamic verde amestecat cu căpșuni
Verdele amestecat Balsamic cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete laterale. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Un amestec de nuci, verdeață pentru bebeluși, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Verdeață mixtă cu căpșuni, Cheddar alb foarte ascuțit și nuci pecan confiate cu vinetă balsamică de căpșuni, Verde amestecat cu căpșuni, și Pui și căpșuni peste verdeață mixtă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați căpșunile și verdele amestecat, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
3
Se toarnă pansament peste amestec verdeață, se clatina ușor pentru a acoperi. Aranjați salata uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 1/2 lingură de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
VerziiVerzii
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista