Balsamic Glazurate Collard Verde
Reteta balsamic glazurate Collard verde ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 3 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 90 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, nuci pecan, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Balsamic Collard Verde, Sherry - somon glazurat cu verdeață, și Năut și muștar glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.