Balsamic glazurate ceapa dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 563 calorii, 5g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ceapă dulce la grătar cu glazură balsamică, Balsamic-glazurat dulce și acru Cipollini, și Spareribs cu glazură balsamică dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți ceapa, lăsând și spălând orice fir de rădăcină pe care îl puteți găsi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci peste o flacără medie ridicată, încălziți uleiul de măsline virgin până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați unt și gătiți până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc ușor pe toate părțile, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați zahăr, oțet, sos de roșii și apă și dați la fiert. Gatiti ceapa neacoperita, pana la doar al dente, aproximativ 10 minute. Dacă lichidul se disipează prea repede, adăugați mai multă apă, câte 1/4 cană la un moment dat, realizând că este esențial să nu gătiți prea mult ceapa. Sosul trebuie doar să adere la ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scoateți din tigaie sotată într-un vas de faianță și țineți-l într-un loc cald sau lăsați-l să se răcească dacă le serviți mai târziu sau ca antipasto.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până la translucid, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Serviți imediat sau puneți deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe