Balsamic glazurate ceapa dulce și acru
Balsamic glazurate ceapa dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 563 calorii, 5g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ceapă dulce la grătar cu glazură balsamică, Balsamic-glazurat dulce și acru Cipollini, și Spareribs cu glazură balsamică dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți ceapa, lăsând și spălând orice fir de rădăcină pe care îl puteți găsi.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci peste o flacără medie ridicată, încălziți uleiul de măsline virgin până la fumat.
Adăugați unt și gătiți până când spuma dispare.
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc ușor pe toate părțile, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați zahăr, oțet, sos de roșii și apă și dați la fiert. Gatiti ceapa neacoperita, pana la doar al dente, aproximativ 10 minute. Dacă lichidul se disipează prea repede, adăugați mai multă apă, câte 1/4 cană la un moment dat, realizând că este esențial să nu gătiți prea mult ceapa. Sosul trebuie doar să adere la ceapă.
Scoateți din tigaie sotată într-un vas de faianță și țineți-l într-un loc cald sau lăsați-l să se răcească dacă le serviți mai târziu sau ca antipasto.
Se călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până la translucid, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Serviți imediat sau puneți deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.