Balsamic Friptură De Porc Filet

Balsamic Friptură De Porc Filet
Filetele de porc prăjite balsamice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin dezbrăcate, sare și piper grosier, filete de porc și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Balsamic Friptură De Porc Filet, Rozmarin-filete balsamice de porc, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați pielea argintie sau țesutul conjunctiv de pe filete cu un cuțit subțire foarte ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Așezați coapsele fragede pe o foaie de cookie antiaderentă cu o jantă. Înveliți filetele în câteva linguri de oțet balsamic, frecând oțetul în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
OțetOțet
Cookie-uriCookie-uri
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Stropiți filetele cu ulei de măsline extravirgin, suficient pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
6
Tăiați fante mici în carne și dispersați bucăți de căței de usturoi crăpați în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CarneCarne
7
Combinați amestecul de condimente pentru friptură sau sarea și piperul grosier cu rozmarin și cimbru și frecați carnea cu amestec. Se prăjește în cuptorul fierbinte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
RozmarinRozmarin
FripturăFriptură
CimbruCimbru
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați carnea să se odihnească, transferați-o pe o placă de sculptură, feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
Revista