Balotină de fazan

Balotină de fazan
Ballotine de fazan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 831 calorii. Această rețetă este plăcută de 155 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fistic, unt, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Ballotină De Pui Și Ciuperci Cu Smochine Prăjite În Tigaie Și Crushe, și Tocană De Fazan.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți umplutura. Se prăjește ceapa în unt timp de 5-10 minute până se înmoaie, apoi se lasă să se răcească complet. Se amestecă bine ingredientele rămase într-un castron mare, inclusiv ceapa răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Dacă aripile sunt atașate, tăiați la prima articulație (la majoritatea păsărilor măcelărite vor fi îndepărtate). Găsiți osul dintre gât și sân, apoi folosiți un cuțit ascuțit pentru a răzui carnea din jurul său. Trageți-l ușor, încercând să-l păstrați ca unul, tăiați-l și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați fazanul, cu pieptul în jos, pe tablă. Folosind un cuțit ascuțit de dezosare, vezi vârful, stânga, tăiați pielea până la coloana vertebrală de-a lungul lungimii păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Lucrând pe lungimea fazanului, treceți încet cuțitul în jos pe cutia toracică, ținându-vă aproape de os și răzuind carnea departe de ambele. Răsuciți articulațiile coapsei când ajungeți la ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Tăiați foarte atent carcasa principală. Acesta este locul în care pielea este cea mai subțire, așa că tăiați cu atenție, deoarece nu doriți să ciupiți sau să străpungeți pielea.
6
Deschideți pasărea ca o carte și așezați-o, cu pielea în jos, pe tablă.
7
Condimentați carnea păsărilor cu sare și piper, apoi aranjați jumătate din umplutură în mijlocul fiecăreia dintre păsări în formă de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8
Re-formați pasărea ridicând părțile în sus și în jurul umpluturii. După ce ați făcut unul, repetați cu celălalt fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Înfășurați fiecare fazan strâns și îngrijit cu slănină, astfel încât slănina să meargă până la capăt în jurul păsării și să se unească pe partea inferioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
10
Folosind șirul Măcelarilor, legați fazanul la intervale regulate în jurul lățimii. Apoi legați-l o dată în jurul lungimii pentru a ține umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
11
În cele din urmă, legați picioarele împreună. Fazanul poate fi pregătit în această etapă și răcit până la o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
12
Încălziți cuptorul la 200C/180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați fazanul într-o formă de prăjire. Prăjiți timp de 45-50 de minute, ungând regulat cu sucurile din tablă. În cele din urmă, acoperiți cu folie și odihniți-vă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Se servește în felii groase cu sucurile din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista