Balotină de fazan
Ballotine de fazan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 831 calorii. Această rețetă este plăcută de 155 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fistic, unt, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Ballotină De Pui Și Ciuperci Cu Smochine Prăjite În Tigaie Și Crushe, și Tocană De Fazan.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți umplutura. Se prăjește ceapa în unt timp de 5-10 minute până se înmoaie, apoi se lasă să se răcească complet. Se amestecă bine ingredientele rămase într-un castron mare, inclusiv ceapa răcită.
Dacă aripile sunt atașate, tăiați la prima articulație (la majoritatea păsărilor măcelărite vor fi îndepărtate). Găsiți osul dintre gât și sân, apoi folosiți un cuțit ascuțit pentru a răzui carnea din jurul său. Trageți-l ușor, încercând să-l păstrați ca unul, tăiați-l și aruncați-l.
Așezați fazanul, cu pieptul în jos, pe tablă. Folosind un cuțit ascuțit de dezosare, vezi vârful, stânga, tăiați pielea până la coloana vertebrală de-a lungul lungimii păsării.
Lucrând pe lungimea fazanului, treceți încet cuțitul în jos pe cutia toracică, ținându-vă aproape de os și răzuind carnea departe de ambele. Răsuciți articulațiile coapsei când ajungeți la ele.
Tăiați foarte atent carcasa principală. Acesta este locul în care pielea este cea mai subțire, așa că tăiați cu atenție, deoarece nu doriți să ciupiți sau să străpungeți pielea.
Deschideți pasărea ca o carte și așezați-o, cu pielea în jos, pe tablă.
Condimentați carnea păsărilor cu sare și piper, apoi aranjați jumătate din umplutură în mijlocul fiecăreia dintre păsări în formă de cârnați.
Re-formați pasărea ridicând părțile în sus și în jurul umpluturii. După ce ați făcut unul, repetați cu celălalt fazan.
Înfășurați fiecare fazan strâns și îngrijit cu slănină, astfel încât slănina să meargă până la capăt în jurul păsării și să se unească pe partea inferioară.
Folosind șirul Măcelarilor, legați fazanul la intervale regulate în jurul lățimii. Apoi legați-l o dată în jurul lungimii pentru a ține umplutura.
În cele din urmă, legați picioarele împreună. Fazanul poate fi pregătit în această etapă și răcit până la o zi înainte.
Încălziți cuptorul la 200C/180C / gaz
Transferați fazanul într-o formă de prăjire. Prăjiți timp de 45-50 de minute, ungând regulat cu sucurile din tablă. În cele din urmă, acoperiți cu folie și odihniți-vă aproximativ 15 minute.
Se servește în felii groase cu sucurile din tigaie.