Baklava De Ciocolată-Alune

Baklava De Ciocolată-Alune
Ciocolata-alune Baklava ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zahăr, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Baklava De Ciocolată-Alune, Baklava De Ciocolată-Alune, și Baclava de alune și ciocolată cu Espresso-sirop frangelico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți nucile pe o foaie de copt și coaceți timp de 12 minute, până când cojile sunt vezicule; lasa sa se raceasca. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Transferați nucile pe un prosop de bucătărie și frecați pielea, apoi transferați-le într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Adăugați ciocolata, 2/3 cană de zahăr și scorțișoară în robotul de bucătărie și pulsați până când ciocolata și nucile sunt tocate mărunt și de aceeași dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Desfaceți filoul și acoperiți-l cu o foaie de folie de plastic. Ungeți cu generozitate o tigaie metalică de 9 pe 13 inci. Unt și stivă 8 foi de phyllo. Tăiați marginile. Ușurați teancul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Presărați aproximativ 2 căni de umplutură peste filo. Ungeți și stivați încă 2 foi phyllo; îndoiți-le în jumătate transversal și așezați-le peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Presărați încă 2 căni de umplutură. Se acoperă cu încă 2 foi pliate cu unt și 2 căni de umplutură. Ungeți și stivați încă 3 foi de filo, pliați-le în jumătate și așezați-le peste umplutură. Îndoiți filoul deasupra și periați generos cu unt. Folosind o riglă și un cuțit ascuțit, tăiați baclava (prin partea superioară și inferioară) în pătrate de 3 inci (va rămâne puțin pe o parte lungă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Tăiați fiecare pătrat în jumătate pentru a face triunghiuri.
9
Coaceți baklava timp de 25 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 300 și coaceți timp de 50 de minute mai mult, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Într-o cratiță, aduceți apa, mierea și restul de 2 căni de zahăr la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 10 minute. Puneți imediat siropul fierbinte peste baklava fierbinte și lăsați să stea până se răcește complet, cel puțin 4 ore și de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista