Baklava De Ciocolată-Alune

Baklava De Ciocolată-Alune
Ciocolata-alune Baklava ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zahăr, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Baklava De Ciocolată-Alune, Baklava De Ciocolată-Alune, și Baclava de alune și ciocolată cu Espresso-sirop frangelico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți nucile pe o foaie de copt și coaceți timp de 12 minute, până când cojile sunt vezicule; lasa sa se raceasca. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Transferați nucile pe un prosop de bucătărie și frecați pielea, apoi transferați-le într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Adăugați ciocolata, 2/3 cană de zahăr și scorțișoară în robotul de bucătărie și pulsați până când ciocolata și nucile sunt tocate mărunt și de aceeași dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Desfaceți filoul și acoperiți-l cu o foaie de folie de plastic. Ungeți cu generozitate o tigaie metalică de 9 pe 13 inci. Unt și stivă 8 foi de phyllo. Tăiați marginile. Ușurați teancul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Presărați aproximativ 2 căni de umplutură peste filo. Ungeți și stivați încă 2 foi phyllo; îndoiți-le în jumătate transversal și așezați-le peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Presărați încă 2 căni de umplutură. Se acoperă cu încă 2 foi pliate cu unt și 2 căni de umplutură. Ungeți și stivați încă 3 foi de filo, pliați-le în jumătate și așezați-le peste umplutură. Îndoiți filoul deasupra și periați generos cu unt. Folosind o riglă și un cuțit ascuțit, tăiați baclava (prin partea superioară și inferioară) în pătrate de 3 inci (va rămâne puțin pe o parte lungă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Tăiați fiecare pătrat în jumătate pentru a face triunghiuri.
9
Coaceți baklava timp de 25 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 300 și coaceți timp de 50 de minute mai mult, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Într-o cratiță, aduceți apa, mierea și restul de 2 căni de zahăr la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 10 minute. Puneți imediat siropul fierbinte peste baklava fierbinte și lăsați să stea până se răcește complet, cel puțin 4 ore și de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista