Baie Rapidă De Pizza
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da rapid Pizza Dip un try. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți brânză mozzarella, ardei, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Dip, Pizza Rapidă Pentru Brunch, și Sandvișuri Rapide De Pizza.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Bateți crema de brânză și 1/2 cană parmezan cu mixerul până se omogenizează bine.
Răspândiți pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci. Se acoperă cu sos de pizza, mozzarella, parmezan rămas și ardei.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.
Serviți cu biscuiți asortați sau bețișoare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto