Picant Mexican brânză Dip cu fasole este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 36. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole, porumb, taco Bell și salsa chunky și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Picant Cald Brânză Feta Dip, Orez Mexican picant și porumb cu fasole, și Coaceți oul Mexican cu spanac, fasole neagră și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele într-un castron cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Cuptor cu microunde la mare 5 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 3 min.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.