Baie picantă de brânză mexicană cu fasole

Baie picantă de brânză mexicană cu fasole
Picant Mexican brânză Dip cu fasole este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 36. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole, porumb, taco Bell și salsa chunky și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Picant Cald Brânză Feta Dip, Orez Mexican picant și porumb cu fasole, și Coaceți oul Mexican cu spanac, fasole neagră și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele într-un castron cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cuptor cu microunde la mare 5 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista