Baie mexicană de pui cu var
Dip pui Mexican cu var ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 219 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, brânză cheddar, măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Mexicană De Lime De Pui, Pui De Lime Mexican La Grătar, și Lime mexicană cu supă de Tortilla de pui sau curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie 9-inch plăcintă pan cu folie de plastic, permițând folie să se extindă peste marginea tigaie. Într-un castron mic, amestecați crema de brânză și smântâna până se omogenizează bine. Se amestecă coaja de tei.
Întindeți amestecul în tigaie.
Presărați pui și măsline peste amestecul de brânză cremă. Într-un castron mic, amestecați fasolea prăjită pentru a se înmuia.
Întindeți fasolea peste amestecul de pui. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 6 ore.
Pentru a servi, desfaceți scufundarea pe un platou plat de servire de 10 inci; îndepărtați folia de plastic. Top dip cu salsa, roșii, brânză și cilantro.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.