Dip pui Mexican cu var ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 219 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, brânză cheddar, măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Mexicană De Lime De Pui, Pui De Lime Mexican La Grătar, și Lime mexicană cu supă de Tortilla de pui sau curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linie 9-inch plăcintă pan cu folie de plastic, permițând folie să se extindă peste marginea tigaie. Într-un castron mic, amestecați crema de brânză și smântâna până se omogenizează bine. Se amestecă coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
Coaja De Tei
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Formă De Plăcintă
Bol
Tigaie
2
Întindeți amestecul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
3
Presărați pui și măsline peste amestecul de brânză cremă. Într-un castron mic, amestecați fasolea prăjită pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
Cremă De Brânză
Pui întreg
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți fasolea peste amestecul de pui. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fasole
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Pentru a servi, desfaceți scufundarea pe un platou plat de servire de 10 inci; îndepărtați folia de plastic. Top dip cu salsa, roșii, brânză și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză
Tomate
Dientes De Ajo
Folie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.