Baie mexicană cu 7 straturi din PHILADELPHIA

Baie mexicană cu 7 straturi din PHILADELPHIA
PHILADELPHIA 7-strat Dip Mexican este un hor d ' oeuvre care servește 32. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 56 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână măsline, salsa n groasă, amestec de condimente taco și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încearcă Baie mexicană cu 7 straturi din PHILADELPHIA, Mexican Strat Dip, și Baie Mexicană Cu Cinci Straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema de brânză și se amestecă condimentele până se amestecă; se întinde pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Se acoperă cu ingredientele rămase.
3
Se da la frigider cateva ore sau pana se raceste.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista