Dip Crab fierbinte este un pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 614 calorii, 27G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de runde de pâine, carne de crab, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente, amestecând până se omogenizează. Îndoiți carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
2
Se amestecă amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci; se presară uniform cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
Serviți imediat cu biscuiți sau rondele de pâine franceză prăjite.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.