Hot anghinare, Chili și parmezan Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, ardei iute, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.