Baie de spanac și anghinare

Baie de spanac și anghinare
Spanac-și-Anghinare Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție conține 436 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți brânză parmezană, blocați brânza cremă cu 1/3 mai puțin grăsime, spanacul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1 1/2 căni de mozzarella, smântână, 2 linguri de parmezan și următoarele 6 ingrediente (prin spanac) într-un castron mare; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul într-un vas de copt de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
SmântânăSmântână
ParmezanParmezan
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Se presară cu restul de 1/2 cană de mozzarella și restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ParmezanParmezan
4
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista