Baie de porumb și slănină

Baie de porumb și slănină
Porumb și șuncă Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la Taste Of Home are 4 fani. Un amestec de smântână, porumb de sâmbure, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Pâine De Porumb Cu Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele cinci ingrediente. Se amestecă porumbul și slănina. Acoperiți și refrigerați câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se servește cu legume și / sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista