Baie De Ardei Roșu Fumuriu
Smoky Red Pepper Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 64 și costă 3 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 3 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, iaurtul, ardeii grași și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, roșii prăjite și piper roșu dip, și Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Aranjați ceapa și usturoiul în jurul ardeilor pe foaia de copt. Se fierbe 10 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute; coaja.
Așezați ardeii, ceapa și usturoiul într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Adăugați ingredientele rămase; procesați până se omogenizează.
Se servește cu triunghiuri pita prăjite.