Baie caldă de Crab cu arpagic și ceapă

Baie caldă de Crab cu arpagic și ceapă
Cald arpagic-ceapa Crab Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 36. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de crab, chipsuri de pita, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Cartofi noi calzi cu șuncă vindecată și arpagic.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci sau vasul de copt superficial cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, parmezan, maioneză, muștar, suc de lămâie și ardei roșu. Îndoiți carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză RăspândităCremă De Brânză Răspândită
ParmezanParmezan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Ardei RoșuArdei Roșu
CrabmeatCrabmeat
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Răspândiți amestecul în plăcuța de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți 40 de minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
6
Se servește cu crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții36
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista