Baguette

Baguette
Această rețetă face 12 porții cu 129 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de porumb, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Bourbon BLT Baguette, Baghetă De Grâu Integral, și Baguette Cu Brânză Și Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 2 3/4 căni de făină în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; presărați uniform cu sare. Frământați până când sarea este încorporată și aluatul este neted și elastic (aproximativ 6 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară a stratului. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald (85), 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în jumătate. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție pe o suprafață făinoasă într-o frânghie de 12 inci, ușor conică la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați frânghii pe o foaie mare de copt presărată cu făină de porumb. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit și acoperiți; lăsați să crească 20 de minute sau până când își dublează dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Tăiați fante diagonale de 3 (1/4 inci adâncime) deasupra fiecărei pâini.
8
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când se rumenesc pe fund și sună gol când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista