Bacony Mic Dejun Cupcake
Bacony mic dejun Cupcake ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 36 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Un amestec de mascarpone, aluat de clătite, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chili de dovleac cu Abuelita două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, linte baconie, și Flounder cu porumb Bacony pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pregătiți o tigaie de cupcake cu spray de ulei de canola.
Pregătiți o tigaie pentru broiler și așezați slănina pe tigaie. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 6 minute.
Scoateți din cuptor și rezervați 1 lingură de slănină.
Reduceți căldura la 350 de grade F.
Amestecați arpagicul în aluatul de clătite și turnați în conservele de cupcake, astfel încât să fie 3/4 pline.
Coaceți timp de 12 minute.
Între timp, într-un castron mediu, adăugați mascarpone, zahărul cofetarilor, siropul de arțar și picăturile de slănină rezervate. Amestecați bine pentru a combina și a pune deoparte. Zdrobiți slănina gătită și dați deoparte.
Scoateți cupcakes-urile din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de răcire, aproximativ 10 minute. Înghețați fiecare cupcake cu glazura de slănină și presărați cu slănina mărunțită.