Bacon și paste elvețiene

Bacon și paste elvețiene
Bacon și paste Swiss Chard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 702 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, oțet balsamic, linguină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste cu slănină elvețiană și Ricotta cu lămâie, Paste cu brânză elvețiană, și Chard elvețian cu roșii și slănină.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguina intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma pentru a musca, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Între timp, gătiți slănina într-o oală mare și grea la foc mediu până când începe să fie crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de slănină, din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și saut la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați bietă elvețiană și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Adăugați lichid de gătit pentru paste în tigaie. Aruncați până când smogul este ofilit și fraged, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați oțet peste; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
10
Adăugați linguine și ulei în sos în oală și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se presară cu slănină și brânză. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista