Bacon și paste elvețiene
Bacon și paste Swiss Chard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 702 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, oțet balsamic, linguină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste cu slănină elvețiană și Ricotta cu lămâie, Paste cu brânză elvețiană, și Chard elvețian cu roșii și slănină.
Instrucțiuni
Gatiti linguina intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma pentru a musca, amestecand ocazional.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Între timp, gătiți slănina într-o oală mare și grea la foc mediu până când începe să fie crocantă, aproximativ 10 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de slănină, din tigaie.
Adăugați ceapa și saut la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați bietă elvețiană și presărați sare și piper.
Adăugați lichid de gătit pentru paste în tigaie. Aruncați până când smogul este ofilit și fraged, aproximativ 4 minute.
Presărați oțet peste; gatiti 1 minut.
Adăugați linguine și ulei în sos în oală și aruncați pentru a acoperi.
Se transferă într-un castron mare.
Se presară cu slănină și brânză. Condimentează după gust cu sare și piper.