Bacon și brânză se topește cu usturoi

Bacon și brânză se topește cu usturoi Nasturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, căței de usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Garlicky Patty se topește cu Provolone, Ardeiul roșu prăjit și ceapa caramelizată se topesc cu slănină și brânză Asiago, și Usturoi brânză la grătar cu slănină și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie mare, gătiți jumătate din slănină la foc moderat, întorcând o dată, până când sunt crocante, aproximativ 6 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu slănina rămasă.
Într-o tigaie medie, aduceți apa și uleiul de măsline la foc mic.
Adăugați usturoiul într-un strat uniform, acoperiți și gătiți la foc moderat până când apa s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat, netulburat, până când usturoiul începe să devină auriu, cu aproximativ 5 minute mai mult. Pe măsură ce usturoiul colorează, transferați-l pe o farfurie.
Se toarnă 1 lingură de ulei de usturoi într-un bol mediu.
Bateți muștarul și oțetul și condimentați cu sare și piper.
Aranjați pâinea pe o foaie de copt și acoperiți fiecare felie cu 4 felii de slănină. Acoperiți slănina cu brânza.
Coaceți timp de 4 minute, până când slănina este sfârâitoare și brânza este topită.
Adăugați năsturelul și feliile de usturoi în pansamentul din castron și aruncați bine. Mound Nasturel pe 4 din brânză se topește și închideți sandwich-uri; se taie în jumătate și se servește.
Note: bere recomandare: o bere luxuriantă, malț, se va potrivi cu pământul pâinii și cremozitatea brânzei. Alegeți una cu o margine ușor amară, cum ar fi Paulaner Salvator Doppelbock din Germania sau Fuller ' s India Pale Ale din Anglia.