Bacon învelit cu salvie și lămâie

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Bacon învelit cu salvie și lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 659 calorii, 57G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper măcinat, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tournedos Învelit În Slănină Și Salvie, Piept de pui învelit cu slănină și salvie, și Bacon înfășurat de pui cu ciuperci și salvie.
Instrucțiuni
Condimentează filetele de porc cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gătiti filetele în ulei fierbinte până se rumenesc pe fiecare parte, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 380 grade F (193 grade C).
Amestecați sucul din 1/2 lămâie, salvie și coajă de lămâie împreună într-un bol până se formează o pastă; întindeți pasta peste fiecare filet.
Înfășurați fâșii de slănină în jurul fiecărui filet și puneți-le într-un vas de copt. Împrăștiați merele în jurul filetelor și stropiți sucul de 2 lămâi peste carne și mere.
Gatiti carnea de porc in cuptorul preincalzit pana cand merele sunt fragede si carnea de porc este usor roz in centru, aproximativ 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).