Bacon Înfășurat Piept De Pui Dulce

Bacon înfășurat piept de pui dulce este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție conține 868 calorii, 52G de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină dublă, ardei de banane, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Piept de pui învelit cu slănină Hickory, Piept de pui învelit cu slănină la cuptor cu Avocado, și Piept de pui învelit cu slănină umplut cu Avocado și Cheddar.
Instrucțiuni
Așezați sânii de pui între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Ferm lira de pui cu partea netedă a unui ciocan de carne la 1/8-inch grosime.
Transferați puiul într-un vas mare de copt și adăugați pansament francez. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți puiul din pansament și scuturați excesul. Rezervați pansamentul rămas.
Așezați sânii de pui pe o suprafață plană și întindeți mai multe felii de ardei de banane în centru.
Rotiți puiul în jurul ardeilor. Înfășurați puiul cu 2 felii slănină și fixați-l cu scobitori. Aranjați puiul învelit cu slănină într-un vas de copt de 9x13 inci.
Se toarnă pansament rezervat peste pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Presărați brânză mozzarella peste pui și continuați să coaceți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, încă 10 până la 15 minute.