Bacon Gouda Biscuiți Cu Piper Negru
Bacon Gouda biscuiti piper negru ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți gouda, sare de mare grosieră, cum ar fi maldon, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Cu Piper Negru, Biscuiți Cu Piper Negru, și Biscuiți Cu Ardei Negru Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de slănină într-o tigaie mare, neîncălzită, cu fund greu sau din fontă. Întoarceți focul la mediu și gătiți slănina, întorcându-se des până când este crocantă. Aproximativ 7 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Așezați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și centrale, Preîncălziți cuptorul la 400. 4
Adăugați făina, praful de copt, zahărul și sarea kosher într-un bol mare de amestecare, folosiți o furculiță sau bateți pentru a amesteca ingredientele împreună. Folosind un tăietor de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untura până când se reduce la bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Se amestecă slănina, Gouda, Zara și oul ușor bătut până se formează doar într-un aluat liber. Se răcește 20 de minute.Răzuiește aluatul pe o suprafață bine făinată și tapetează într-un dreptunghi gros de 3/4 inch. Tri-ori aluatul (ca s-ar putea o scrisoare). Apoi pat din nou într-un dreptunghi de 3/4 inch grosime; repetați tri-fold și repetați întregul proces încă o dată. După a treia triplă, bateți aluatul la aproximativ 1 cm grosime.
Tăiați biscuiții folosind un tăietor rotund sau pătrat de 2 inci și așezați-l pe două foi de copt căptușite cu pergament, distanțând biscuiții la aproximativ 1 cm. Adunați resturile și repetați până când aveți aproximativ 30 de runde.
Ungeți biscuiții cu spălarea ouălor și presărați peste piperul crăpat și sarea de mare, după gust.
Coaceți biscuiții până se umflă și devin aurii, 15 până la 17 minute, rotind tăvile între raft la jumătate pentru coacere uniformă.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Se servește cald sau la temperatura camerei.