Bacon glazut cu portocale
Bacon cu glazură cu portocale este o garnitură fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 281 de calorii . Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână fâșii de bacon, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor nu este atât de super. Rulouri cu glazură cu portocale cu unt de portocale de afine , morcovi glazuți cu portocale și rude cu portocale glazurate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la 1/3 cană.
Pune baconul pe un gratar într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Se coace la 350° timp de 10 minute; scurgere.
Stropiți jumătate de glazură peste bacon.
Coaceți timp de 10 minute. Întoarceți baconul și stropiți cu glazura rămasă.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se rumenesc.
Pune baconul pe hârtie cerată până se fixează.