Bacon glazut cu portocale

Bacon glazut cu portocale
Bacon cu glazură cu portocale este o garnitură fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 281 de calorii . Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână fâșii de bacon, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor nu este atât de super. Rulouri cu glazură cu portocale cu unt de portocale de afine , morcovi glazuți cu portocale și rude cu portocale glazurate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la 1/3 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pune baconul pe un gratar într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se coace la 350° timp de 10 minute; scurgere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Stropiți jumătate de glazură peste bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Coaceți timp de 10 minute. Întoarceți baconul și stropiți cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pune baconul pe hârtie cerată până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
8
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista