Bacon, fermă și pui Mac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bacon, Ranch și pui Mac și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 506 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, făină, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, Brânză De Slănină De Pui Cheddar La Cuptor, și Pui de iaurt grecesc Ranch cu slănină și brânză {GF, bogat în proteine, cu conținut scăzut de grăsimi} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie. Tăiați mărunt slănina; pune deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați pui la picături în tigaie; saut 6 minute sau până când este gata.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu; presărați făina uniform în tigaie. Gatiti 2 minute, amestecand constant cu un tel.
Combinați laptele și supa, amestecând cu un tel; adăugați treptat amestecul de lapte în cratiță, amestecând cu un tel. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 4 minute sau până când sosul se răcește la 15
Adăugați amestecul de brânză italiană, pudra de ceapă, pudra de usturoi, mărarul și sarea, amestecând până se topește brânza. Se amestecă pastele și puiul.
Puneți amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Presărați uniform cu slănină rezervată și brânză colby-Jack. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.