Bacon-Cheddar pui și cartofi
Bacon-Cheddar de pui și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $ 6.1 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2321 calorii, 112g de proteine, și 168g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartofi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pachete de pui, Cheddar și Jalapeno învelite în slănină cu cartofi cu degete, Cheddar Bacon Cartofi Coapte De Două Ori, și Bacon și Cheddar zdrobit cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă pansament peste pui în vas de mică adâncime. La frigider 30 min. la marinat.
Se încălzește cuptorul la 204°. gatiti bacon in tigaie mare la foc mediu pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați cartofi și ceapă la picăturile rezervate; gătiți 5 min., amestecând ocazional.
Scoateți din căldură. Crumble bacon.
Se adaugă în amestecul de cartofi; se amestecă ușor. Lingură în vas de copt 13x9-inch.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Puneți puiul peste amestecul de cartofi.
Coaceți 55 min. la 1 oră sau până când cartofii sunt fragede și de pui se face (165F). Se acoperă cu brânză și pătrunjel.