Bacon Canadian-Pizza Integrală De Grâu

Bacon Canadian - Pizza integrală de grâu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 349 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină Canadiană, făină de porumb din cereale integrale, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma drojdia, puteți urma acest fel principal cu Tort De Drojdie De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Bacon Canadian, Pâine De Pizza Cu Slănină Canadiană, și Pizza Cu Bacon Canadian Aloha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă făina, 2 linguri de ulei și sarea. Bateți energic cu lingura 20 de lovituri.
Lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute.
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 218°.ungeți foaia de biscuiți cu 1 lingură de ulei; se presară cu făină de porumb. Pat aluat în dreptunghi 12x10-inch pe foaie cookie, folosind degetele presarata cu faina; prindeți marginile pentru a forma 1/2-inch jantă.
Întindeți sosul de pizza peste crustă. Se acoperă cu brânză, slănină și ardei gras.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când marginea crustei este maro aurie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.