Bacon-Arțar Chifle Lipicioase

Bacon-Arțar Chifle Lipicioase
Bacon-arțar chifle lipicioase necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru $1.12 pe portie, primești o pâine care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 552 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr brun, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bacon-Arțar Chifle Lipicioase, Maple Sticky Buns, și Chifle Lipicioase Din Arțar-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru aluat: se acoperă un castron mare cu unt și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați laptele și apa într-un vas mic rezistent la căldură sau într-o cană de măsurare și încălziți-l în cuptorul cu microunde până când amestecul ajunge la 100 de metri până la 115 de metri pătrați (acest lucru se poate face și într-o cratiță mică pe plită la foc mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați amestecul în vasul unui mixer de suport și presărați drojdia deasupra. Se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouăle, zahărul și sarea și bateți până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați făina măsurată și așezați vasul pe un mixer de suport prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă la viteză mică până când făina este încorporată și aluatul se adună, aproximativ 1 minut.Măriți viteza la mediu mare și adăugați untul măsurat câte o bucată, lăsând fiecare bucată să se încorporeze complet înainte de a adăuga următoarea. Continuați să amestecați până când untul este complet încorporat și aluatul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale vasului (aluatul va fi moale, umed și ușor lipicios), aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați feliile de slănină într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se rumenesc și crocante, aproximativ 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și turnați grăsimea topită într-un vas mic rezistent la căldură. Folosind o perie de patiserie, acoperiți tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu grăsimea de slănină; pus deoparte. Puneți deoparte grăsimea de slănină rămasă.Când feliile de slănină sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați-le în zaruri mici și puneți-le deoparte.Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați zahărul brun și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand marginile amestecului incep sa clocoteasca, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați smântâna, siropul de arțar și sarea.Împărțiți amestecul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați jumătate din slănina tăiată cubulețe în fiecare tigaie; setați tigăile aside.To asamblați: reduceți temperatura cuptorului la 350 F și păstrați raftul în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu pe un suport inferior pentru a prinde picăturile din chiflele lipicioase în timp ce acestea se coc. (Dacă ați lăsat aluatul să crească peste noapte, scoateți vasul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de rulare.) Pe o suprafață de lucru ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, rulați aluatul într-un pătrat de 14 pe 14 inci. Periați Generos aluatul până la margini cu grăsimea de slănină rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Presărați zahărul brun și pecanele prăjite până la margini. Începând de la marginea cea mai apropiată de tine, rulează aluatul într-o formă cilindrică. Dacă este necesar, introduceți centrul în interior și dedesubt pentru a vă asigura că cilindrul este rulat la o grosime uniformă. Folosind un cuțit ascuțit, feliați cilindrul de aluat transversal în 12 bucăți (acestea vor semăna cu felii de folie de tortilla).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Așezați 1 rolă tăiată în jos în centrul fiecărei tigaie pregătită pentru tort. Spațiați uniform 5 role în jurul fiecărei role centrale. Puneți tigăile într-un loc cald neacoperit și lăsați rulourile să crească până când ating părțile laterale ale tigaiei și între ele, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
9
Așezați tigăile în cuptor pe raftul din mijloc și coaceți până când rulourile sunt umflate și se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și lăsați tigăile să se răcească pe o grătar timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Așezați o farfurie de servire deasupra fiecărei Tigăi și inversați rulourile pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Scoateți tigăile.
13
Serviți chiflele lipicioase imediat sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista