Bacon Afumat-Minge De Brânză Cheddar
Bacon afumat-mingea de brânză Cheddar este o fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână maioneză, sare kosher, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bacon Cheddar Brânză Minge, Bacon-Minge De Brânză Cheddar, și Minge de brânză Cheddar albă dulce și picantă cu mere și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți feliile de slănină într-o tigaie la foc mediu 5 până la 8 minute sau până când sunt crocante; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în tigaie. Crumble bacon. Saut pecan în picături fierbinți 2 minute.
Scoateți din căldură și răciți 10 minute. Se amestecă împreună brânză Cheddar, maioneză, ceapă verde, sare kosher, piper roșu măcinat, cremă de brânză înmuiată, slănină și nuci pecan. Formați într-o minge. Înfășurați în folie de plastic. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.